Bd. Ramnicu Sarat, nr. 21, sector 3 – Bucuresti

FPC Funerare

Servicii funerare

Îți prezentăm gama completă de servicii funerare FPC Funerare.

Realizează din timp planul funerar pentru deces sau solicită în regim de urgență asistență noastră.

Constatare deces

toa-heftiba-sbXx9kSdHwI-unsplash 1
Echipa noastră va stă la dispoziție încă de la constatarea decesului de către medic și până la eliberarea certificatului de deces, respectiv a autorizațiilor sanitare necesare pentru înmormântare. La solicitarea dumneavoastră, va putem asista și la întocmirea și depunerea dosarului la CNPAS.

Incinerare

La solicitarea dumneavoastră, în urmă opțiunii de incinerare în detrimentul înhumării, va vom oferi serviciul nostru de incinerare a defunctului. Sunt incluse întocmirea documentației de transport funerar, efectuarea transportului și a incinerării propriu-zise, precum și alte servicii conexe.

Accesorii funerare

În funcție de preferințele dumneavoastră, sicriului ales i se pot aplică accesorii funerare de calitate, precum cruci, mânere din metal sau plastic ori șuruburi cu diferite modele. Va putem asigura și cele necesare, precum baticuri, eșarfe, prosoape, batiste, lumânări și candele.

Loc de veci

Întrucât tragediile vin uneori pe nepusă masă, am ales să oferim familiilor îndurerate și asistență în alegerea și obținerea locului de odihnă veșnică.

Organizări parastase

Atât planificarea până la cel mai mic detaliu, cât și cunoașterea fără cusur a tradițiilor ne recomandă, conform celor spuse de clienții noștri, pentru organizarea parastaselor, toate acestea fiind cumulate cu reușită noastră de a apela la cât mai puțin din reursele emoționale, financiare ori temporale ale clienților.

Pachete înhumare

Dumneavoastră având nevoie de timp și energie pentru a va reculege și pentru a avea grijă de ceilalți afectați de tragedie, va sfătuim să ne lăsați nouă grijile ce țîn de înmormântare. Vom face tot ce ne stă in putință pentru a va oferi pachete de servicii funerare complete de cea mai înalta calitate.

Sună acum și de restul de ocupăm noi.

+40734507799 sau +40728341601