Servicii Funerare

SERVICII FUNERARE BUCURESTI

Iti prezentam gama completa de servicii funerare Patrick. 
Realizeaza din timp planul funerar pentru deces sau solicita in regim de urgenta asistenta noastra.

Constatare deces

Echipa noastra va sta la dispozitie inca de la constatarea decesului de catre medic si pana la eliberarea certificatului de deces, respectiv a autorizatiilor sanitare necesare pentru inmormantare. La solicitarea dumneavoastra, va putem asista si la intocmirea si depunerea dosarului la CNPAS.

Incinerare

La solicitarea dumneavoastra, in urma optiunii de incinerare in detrimentul inhumarii, va vom oferi serviciul nostru de incinerare a defunctului. Sunt incluse intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu-zise, precum si alte servicii conexe.

Accesorii funerare

In functie de preferintele dumneavoastra, sicriului ales i se pot aplica accesorii funerare de calitate, precum cruci, manere din metal sau plastic ori suruburi cu diferite modele. Va putem asigura si cele necesare, precum baticuri, esarfe, prosoape, batiste, lumanari si candele.


Loc de veci

Intrucat tragediile vin uneori pe nepusa masa, am ales sa oferim familiilor indurerate si asistenta in alegerea si obtinerea locului de odihna vesnica.

Organizari parastase

Atat planificarea pana la cel mai mic detaliu, cat si cunoasterea fara cusur a traditiilor ne recomanda, conform celor spuse de clientii nostri, pentru organizarea parastaselor, toate acestea fiind cumulate cu reusita noastra de a apela la cat mai putin din reursele emotionale, financiare ori temporale ale clientilor.

Pachete inhumare

Dumneavoastra avand nevoie de timp si energie pentru a va reculege si pentru a avea grija de ceilalti afectati de tragedie, va sfatuim sa ne lasati noua grijile ce tin de inmormantare. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi pachete de servicii funerare complete de cea mai inalta calitate.


0734.50.77.99 - 0728.341.601

SUNA ACUM SI DE RESTUL NE OCUPAM NOI!

SERVICII FUNERARE NON STOP

Calitate. Respect. Seriozitate.